Mieszkanie na Bażantowie

Mieszkanie na katowickim Bażantowie

Niewielkie prywatne mieszkanie (52m2), które zaprojektowała Pracownia bro.Kat. Założeniami projektantów było stworzenie minimalistycznego wnętrza w oparciu o naturalne materiały, wygospodarowanie miejsca na rower z szybkim do niego dostępem jak również maksymalne otwarcie przestrzeni przy zachowaniu jednocześnie intymności w wymaganych strefach. Finalny efekt zachwyca mocnymi akcentami kolorystycznymi dopełniającymi dominującą biel i nadającymi tym samym wyrazistego charakteru. Zadbano o staranny dobór materiałów oraz różnorodnych tekstur, dzięki czemu chłodne białe płaszczyzny łączą się z ciepłą barwą tkaniną oraz drewnem. W całym mieszkaniu zastosowano nasze posadzki z żywicy poliuratanowej w systemie MasterTop 1324, w dwóch kolorach ze wzornika RAL - biały 9016 oraz zielony 6010. Zdjęcia dzięki uprzejmości Pracowni bro.Kat.

Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.